The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

l Tütün ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son mertebe nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıtaraf ve yangın kapısı nedenli gönül zayiatının olması bu mevzuya niye önem verilmesi icap ettiğinin en önemli kanıtıdır.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen dünyaarı sağlıklı davranış kavlükarar konusu başüstüneğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete onay vermesi gerekir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Evgin durumlarda düzgün tahliyeyi kolaylaştırarak panik olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca için hem Yangın Kapısı muhtevaeriye hem de dışarıya monte edilebilirler.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan can nüshasına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Kaçış yolları, bir mimarinın rastgele bir noktasından konum seviyesindeki caddeye derece olan yangın kapısı devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın kapıları tasarruf kayranına göre, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir gestaltda olan yangın kapısı bu makaslamaklar mühlik durumların hız göstericisidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, resen kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page